Sobre mi

Qualsevol estat d’ànim, porta amb ell mateix un món propi

 

La passió per la música i la dansa, m’han acompanyat des de sempre. Formada en dansa clàssica, jazz i contemporània.

Vaig estudiar al Conservatori cant líric i piano. També cant modern i repertori musical amb grans professionals, aprofundint en la tècnica VCT i EFVAM. En interpretació la meva formació ha estat basada en el mètode Acting d’Stella Addler.

Tinc un gran record de totes les persones que m’han guiat i format com a ballarina, cantant i actriu. Alguna d’elles també ha deixat un empremta en el meu creixement personal i els hi estaré sempre agraïda. Tot i que el més gran agraïment indudablement és cap a la meva mare.

 

 

Tot el que puguis imaginar és real

Des que puc recordar la meva vida sempre ha estat vinculada al món artístic. En un principi i durant molt anys la dansa ha format part de la meva vida. Poc a poc em vaig endinsar en el món de la música i del teatre i en un principi especialitzant-me en Teatre Musical.
La meva trajectòria professional ha estat força variada i m’ha permès gaudir de la meva passió estant sobre els escenaris.
La meva dedicació a la docència ha anant en paral·lel a la meva vida artística i així he pogut transmetre als meus alumnes els valors i el creixement personal que ens aporta tot el que està vincula al món artístic i la creativitat.

 

Durant la meva trajectòria, he tingut la sort de treballar amb grans professionals de diferents disciplines artístiques. He format part de diverses companyies de dansa com el Petit Ballet de Barcelona, el BCB i la Companyia de Dansa Anna Maleras. També he col·laborat amb grans ballarins i coreògrafs com Montse Colomé, Victor Rodrigo, Francisco Lloberas, Esther Sabater... He estat cantant solista de diferents formacions de música pop i funk. Actualment col·laboro amb L’Orquestra OAM, dirigida per Roser Sabater Ribera.
En l’àmbit teatral he participat en obres com “Cabaret”, “la Bella Helena”, “Mass” de Leonard Bernstein, “Dràcula”, “La Generala”, “Guys & Dolls”, “Els Gegants de la Muntanya”, “N’hi ha per llogar-hi cadires”… He treballat amb directors com Mario Gas, Joan Ollé, Paco Mir, J.M. Mestres, Georges Lavaudant, Jérôme Savary i Sandro Dieli entre d’altres. He col·laborat també amb J.M. Flotats en la traducció del guió de l’obra de teatre “Stalin”.
Actualment l’obra “Penélope. La decisión” és el projecte teatral més ambiciós. Un monòleg amb cançons.

 

 

 

 

 

Bio

Els meus nous projectes

TORTUGA O CARACOL. Una versió de l’ obra d’ Ionesco “Deliri a dos”. Direcció de Sandro Dieli. Amb Esther Lozano i Ricard Salom./p>

STOPPERS. Espectacle musical. Amb Esther Lozano i Xavier Flores. Direcció musical i piano Filippo Fannò.

 

Espectacles estrenats i programats per aquesta temporada

PAROLE, podcast e canzoni. Estrenat a l’Almeria Teatre de Barcelona el 3 de juny. La música italiana, l'origen de les paraules,.... Sandro Dieli actor i director. Amb Xavier Flores i Esther Lozano. Direcció musical de Filippo Fannò.

LA DECISIÓN, monòleg basat en el personatge de l’Odissea. Una actriu que representa a tres dones sobre l’escenari. Estrenat a l’Almeria Teatre el març del 2020. Direcció de Sandro Dieli. Direcció musical Roser Sabater. Piano Tony Olaf Sabater. Tible Xavier Pinyol.

Altes espectacles

ORQUESTA OAM. dirigida per Roser Sabater. Concert de repertori musical americà.

TEATRE DE SARRIÀ. Presentació de l' obra Penélope. La Decisión. Fragments i cançons de l'obra, acompanyada al piano per Antoni Olaf Sabater.

CONCIERTO “Una mica de pop”.Teatre Guadiana de Barcelona. Versions de cançons.

FLUXUS. (Projecte d’ investigació i estratègia creativa) Una experiència basada en la improvisació. Dirigida per Sandro Dieli. Repertori de Kurt Weill.

COMPANYIA KAMALUNDU Representacions en el Petit Palau de la Música Catalana BIM BOM i ZIG ZAG. (del 2008 fins al 2021)

Teatre

LA GENERALA. Dirigida per Paco Mir. Direcció musical Joan Albert Amargós. Estrenada al Teatre Victòria de Barcelona.
GAUDÍ EL MUSICAL. Dirigida por Elisa Creuhet i J.A. Gutierrez. Direcció musical i partitura d’ Albert Guinovart. Text de Jordi Galcerán. Representada en el BTM de Barcelona.

LA BELLA HELENA de Jacques Offenbach. Dirigida per J.M. Mestres. Direcció musical de Lluís Vidal. Estrenada al Teatre Victòria de Barcelona.

MASS de Leonard Bernstein. Direcció de Joan Ollé. Direcció musical d’ Ángel Gil Ordóñez. Festivals de Peralada, Sagunto i Auditori de Galícia.

ELS GEGANTS DE LA MUNTANYA. Direcció de Georges Lavaudant. Representada en el Teatre Nacional de Catalunya.

GUYS & DOLLS. Direcció de Mario Gas. Direcció musical Manuel Gas. Representada en el Teatre Nacional de Catalunya.

DRÀCULA EL MUSICAL. Direcció de Pepe Cibrián. Direcció musical d’Àngel Mahler. Estrenada en el BTM de Barcelona.

CABARET. Direcció de Jérôme Savary. Direcció musical de Santi Pérez. Representada en el Teatre Novedades de Barcelona, Arriaga de Bilbao, La Vaguada de Madrid i Teatre Principal de València.

 

 

 

PENÉLOPE.
La decisión

 

 

 

2021 Copyright Esther Lozano
Tots el drets reservats

Avís Legal
Política de Privacitat

Disseny web The Webmaster

The Webmaster diseño web Barcelona - Web Makers